لوله برق پی وی سی چیست؟

معرفی انواع لوله و اتصالات

لوله برق پی وی سی یا لوله برق خم وسیله ای است برای پوشش دهنده‌های برق که از داخل لوله پی وی سی عبور می‌دهند تا از هرگونه صدمه‌ای از جمله صدمه به جان افراد که ممکن است در مواجهه با سیم برق و هادی که در مجتمع‌های مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی و ورزشی و تمامی سازه‌هایی که از سیم‌های برق و هادی الکتریکی استفاده می‌کنند آسیب ببینند، می‌تواند کاربرد داشته باشد. برای استفاده از این لوله‌های برق پی وی سی که از طریق اتصالات به هم وصل می‌شوند، در کف و دیواره‌های ساختمان‌ها از طریق کابل و فنر این سیم‌ها و کابل‌های برق را رد می‌کنند.

مزایای لوله برق خم (لوله برق پی وی سی)

یکی از مزایای مهم و بارز آنها غیر قابل اشتعال بودنشان است و اینکه این ماده یک پلیمر نسوز است ، زمانی که در برابر شعله و حرارت قرار بگیرد گازی به نام ( HCL ) از خود ساطع می کند که این گاز از هوای موجود در اطراف سنگین تر است به همین دلیل از ترکیب هوا با شعله جلوگیری می کند و شرایط اشتعال زایی را خنثی می کند .مزیت مهم دیگر آنها عدم پوسیدگی و آسیب پذیری آنها پس از ۶۰ سال می باشد. لوله پی وی سی به راحتی و در کمترین زمان و همچنین کمترین هزینه آن هم به وسیله چسب پی وی سی به اتصالات پی وی سی متصل و جوش می خورد .عدم جذب رطوبت نسبت به بقیه مواد یکی دیگر از مزایای آن می باشد .کاربرد بسیار بالایی به دلیل عدم انتقال الکتریکی در صنعت الکترونیک دارد .در برابر مواد شیمیایی ، باکتری ها ، نمک ها ، اسیدها ، بازها دارای مقاومت بالایی می باشند و هیچ گونه واکنشی نشان نمی دهند و دچار خوردگی نمی شوند .یکی دیگر از مزایای آنها وزن کمشان و سبک بودنشان است که به راحتی در بین کانال ها و سقف ها نصب می شوند ، نسبت به لوله های دیگر دارای قطر خارجی کمتری می باشند .لوله های خم برای نصب بروی دیواره ها دیگر احتیاجی به رنگ آمیزی ندارند .یکی دیگر از علتهای مهمی که لوله های پی وی سی به سرعت جای لوله های فلزی و چدنی را گرفتند فرق چشمگیر آنها در قیمتشان می باشد.

مواد تشکیل‌دهنده لوله‌های خم پی وی سی

ویژگی های لوله های پی وی سی به نوع مواد خام اولیه آنها بستگی دارد . رزینی به نام پی وی سی که ماده اصلی تشکیل دهنده لوله های پی وی سی است ، نوعی از پلیمر است که از گاز یا نفت در ترکیبات آب شور و هوا ساخته می شود . رزین پی وی سی پس از گذراندن  مراحلی از ساخت و عبور از هر یک از مراحل تولید ، با تثبیت کننده های حرارتی مختلف ، ماده های روغنی و سایر مواد شیمیایی مخلوط شده و به وسیله دستگاه های معروف (براکسترودر) به لوله های پی وی سی تبدیل می شوند .

روش‌های تولید لوله برق  پی وی سی

روش الکتروژنی :

جهت تولید پروفیل ، کابل ، لوله برق ، گرانول سازی و ساخت پنجره می باشد .

روش پوشش دهی دورانی :

جهت تولید دستکش های صنعتی و خانگی ، توپ های بازی و… می باشد .

روش تزریقی یا فشاری :

جهت تولید قطعه های (  PVC ) سخت و صنعتی می باشد .

مقالات منتخب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست